O nás

EXTRA PLUG

Ako Náradie Extra sme dlhé roky svojim zákazníkom k dispozícii kamennou predajňou, no ponúkame aj virtuálne prostredie, v ktorom si z nášho širokého sortimentu náradia určite vyberie každý. A tak si brúsky, vŕtačky, kliešte, gola kľúče a iné potrebné náradie nájde svoju cestu do šikovných rúk z predajných regálov, alebo prostredníctvom online obchodu.

 

Náradie Extra taktiež ponúka súčiastky a náhradné diely, potrebné pre starostlivosť o pracovné náradie, či už uhlíky do vŕtačiek, brúsne kotúče, vrtáky a podobne. Aby sme našim zákazníkom vyšli maximálne v ústrety, tak im radi náradie opravíme, pretože aj to je dôkazom našich dlhoročných skúseností s pracovným náradím.

 

Ak ste pri návšteve nášho e-shopu nenašli to, čo ste potrebovali, neváhajte nás kontaktovať a daný produkt, alebo náhradný diel sa spolu pokúsime vyhľadať. Kvôli kapacite totiž nie je možné pridať do ponuky všetky produkty, pretože náš sortiment je naozaj široký, aby sme uspokojili potreby každého majstra, remeselníka, či domáceho kutila.