TOP PRODUKTY TENTO MESIAC

Tento mesiac sme si pre Vás pripravili tieto produkty, ktoré máme v akcií za bezkonkurečnú cenu s 3-ročnou zárukou. 


Ako prvý produkt v našej exkluzívnej akcií je 25 dielna sada vrtákov.

Druhým produktom je UHLOVÁ BRÚSKA GWS 750 (125 mm), ktorá patrí medzi špičku malých uhlových brúsiek.

Tretím produktom v našej celomesačnej akcií je špičkový elektrický hoblík od spoločnosti Graphite. Špecializovaný elektrický hoblík GRAPHITE s vysokým výkonom 1300 W je určený na ťažké stolárske a tesárske práce. Prístroj má moderný dizajn a ergonomický tvar. Hliníková stopa zariadenia nepodlieha deformáciam. Zariadenie umožňuje hobľovanie dreva s pevnou šírkou 110 mm a hĺbkou 3,5 mm. Pri ponornom hobľovaní je rozsah zanorenia od 0 do 14 mm.

Štvrtým produktom je vysoko kvalitná elektrická teplovzdušná pištoľ GRAPHITE s vysokým výkonom 2000 W je určená na odstraňovanie náterov, olejových farieb, lakov, ohýbanie a zváranie termoplastov, rozmrazovanie, sušenie a dyhovanie nábytkových dielov.

Piatim exkluzívnym produktom je PRÍKLEPOVÁ VRTAČKA GSB 13 RE od renomovanej firmy BOSCH.Táto vrtačka je najpraktickejšia vo svojej triede. Extrémne praktická: O nič väcšia ako pracovná rukavica, a s hmotnostou iba 1,8 kg. Mäkká tlmiaca vložka rukoväte pre bezpečné držanie. Robustné dvojobjímkové kovové rýchloupínacie sklucovadlo pre rýchlu výmenu nástrojov.